Ko sam ja?

Zdravo! Dobrodošli na sajt.

Moje ime je Jelisaveta i veoma mi je drago što smo se upoznali. Završila sam master u Somboru, smer Bibliotekar-informatičar 2020. godine. Nakon 10 godina provedenih u Somboru, rešila sam da se vratim u svoj rodni kraj.

Kako bi ste me bolje upoznali, rećiću par stvari o sebi. Oduvek sam imala različita zanimanja, počevši od čitanja knjiga, heklanja pa sve do pravljenja raznih sitnica (što se popularno zove DIY iliti “uradi sam”). Pored toga, volim da provodim vreme sa decom (uvek nešto novo naučim od njih). Stoga je nekako prirodno došlo da spojim sva svoja interesovanja i stvorim nešto i korisno i lepo. Tako je i nastao podcast Jelisavetina tegla mašte gde čitam poznate bajke i priče, ali uvek nastojim i da pronađem neke nove autore i njih prikažem deci.

Pored podcasta, na sajtu možete pronaći i stranicu sa zanimljivim heklanim proizvodima koje se izrađuju u našem domaćinstvu.

I stigli smo i do moje vizije za budućnost. Kako to ozbiljno zvuči! U svakom slučaju, upoznata sam sa tim kako današnja deca odrastaju i shvatam da svako doba ima svoje izazove ali i prednosti, i sa tim na umu želela bih da mališane upoznam sa vrednostima mog detinjstva. 

Nadam se da ćemo se družiti i stvarati nove uspomene zajedno!

 

By Anja Varga